Over Bas Personal Training in Moergestel

Over Bas Personal Training in Moergestel

Bas Personal Training in Moergestel helpt leden sinds 2007 weer fitter, slanker en gezonder te worden. We streven ernaar onze kennis over te brengen op jou door onze kennis en professionaliteit dagelijks in te zetten en samen met jou te werken aan jouw doelstellingen. Verbondenheid met en tussen onze leden dragen we hoog in het vaandel. Bas Personal Training in Moergestel is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom Bas Personal Training?

Persoonlijke aandacht en begeleiding
Persoonlijke aandacht en begeleiding

Nieuwe leden starten bij Bas Personal Training altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Resultaatgerichte aanpak
Resultaatgerichte aanpak

Met onze fitnessprogramma's gericht op afvallen lukt het jou je doelstellingen te behalen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Voor iedereen
Voor iedereen

Bij Bas Personal Training stap je een club binnen waar iedereen - van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter - welkom is.

Deskundige ervaring
Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Maak kennis met het Bas Personal Training team

Bas Beex
Bas Beex

Oprichter / Personal trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

"Een hele mooie club op een mooie locatie, de ideale omgeving om te trainen!"

Kees M.

"Hele fijne Personal Training, er is aandacht voor het individu en er wordt gewerkt aan de doelen die jij wilt behalen!"

Corry

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Maak kennis met fitness

Bas Personal Training: Jouw partner voor personal training

Het is al vele jaren bekend dat Bas Personal Training mensen uit Moergestel e.o. helpt op het gebied van afvallen, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Gratis Try-out training fitness geven we iedereen de kans om vrijblijvend kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de Online Lidmaatschapstest op deze pagina.